Lærere og administrasjonen på skolen mottar av og til meldinger om private eiendeler som er savnet eller skadet i skoletiden. Dette kan gjelde sykler, klær, briller, skolesekker og annet samt verdisaker. Vanligvis vil ikke slike tap og skader oppstå når skolens ordensregler følges og elevene selv passer på tingene sine.

Skolen har ikke økonomisk ansvar for tapte eller skadede private gjenstander. Dersom en skade oppstår ved et uhell under normal skoledrift på en elevs briller (ikke solbriller) kan man søke om dekning av skaden, begrenset til kr. 750,-.

En spesiell utfordring knytter seg til kroppsøvingstimene. Vi får fra tid til annen melding om tyverier av private gjenstander og verdisaker fra garderobene. Blant skolene i Bærum er det kjent at uvedkommende tar seg inn på skolens område for å stjele. I andre tilfeller er det vanskelig å forklare tyveriene på annen måte enn at en er blitt bestjålet av medelever.

I kroppsøvingstimene kan elevene levere verdisaker, nøkler og lignende til lærer, som vil låse dem inn. Det er også mulig å ha med egen lås for å bruke garderobeskap i garderobene.

Dersom en elev må ha med verdisaker eller penger en dag, kan en be om at dette blir oppbevart på kontoret. En vil imidlertid henstille om at en unngår å ha med større pengebeløp, kostbare klær og sykler eller smykker på skolen.